/Files/images/меню.jpg

Примірне двотижневе перспективне меню для дітей закладів освіти на зимово-весняний період 2019-2020 року

Понеділок 1неділя Вихід
№ картки
Вихід № картки Вихід
№ карт.
Каша ячна в’язка з маслом 90/144 Суп овочевий
на к/б
200/87 Суп молочний рисовий 200/98
Овочі солоні 30/52 Картопляне пюре з молоком 120/105 Булка здобна 15
Яйце варене 1/2 Шніцель з м’яса курки 70/248 Кавовий напій 180/ 352
Хліб з маслом та сиром 30/5/5 Овочі солоні 30/52
Чай
з цукром
180/349 Компот з с/фруктів 150/330
Хліб житній/пшеничний 20/30
Білки: 61,2 Жири: 58,4 Вуглеводи: 209,26 Ен.цінність: 1686,2
Вівторок
Запіканка сирно-макаронна з фр.підливою 120/15 /188 Борщ український на к/б 200/64 Крендель з цукром 50/375
Хліб з маслом 30/5 Плов з м’ясом та овочами 150/283 Кавовий напій з молоком 180/ 352
Какао на молоці 180/354 Овочі солоні 40/52
Хліб жит/ пшеничн. 20/30
Компот з с/фруктів 180/330
Білки: 58,6 Жири: 64,2 Вуглеводи: 203,7 Ен.цінність: 1698,2
Середа
Каша пшенична з маслом 90/144 Суп гречаний
на к/б
200/76 Булочка домашня 50/375
Риба, тушкована
в томаті з овоч.
70/30/194 Зрази картопляні
з м’ясом
160/123 Кавовий напій
на згущ. молоці
180/ 353
Хліб з маслом 30/5 Ікра бурякова 50/116
Чай з цукром 180/349 Хліб жит/пшенич. 20/30
Кисіль з фруктового соку 150/337
Білки: 56,4 Жири: 60,3 Вуглеводи: 206,3 Ен.цінність: 1681,1
Четвер-рибний день
Макарони відвар.
з маслом
90/164 Суп з крупою на рибному бульоні 200/76 Каша молочна манна 160/98
Яйце варене 1/2 Картопляне пюре з молоком 120/ 105 Печиво 15
Капуста тушкована 70/114 Котлета/ биточок рибний (паровий) 50/202 Какао на молоці 180/ 354
Хліб з маслом та сиром 30/5/5 Овочі солоні 30/52
Чай з цукром 180/349 Хліб жит/пшеничн. 20/30
Компот з с/фруктів 180/ 330
Білки:61,2 Жири: 59,89 Вуглеводи: 209,71 Ен.цінність: 1682,9
П’ятниця
Ліниві вареники
зі смет. соусом
100/15/ 180 Борщ з картоплею зелений на к/б 200/67 Суп молочний з вівсяними пл. 200/98
Хліб з маслом 30/5 Каша гречана з маслом 90/144 Булка 15
Кавовий напій на молоці 180/353 Курка туш.з овочами 60/20 Чай з цукром 180/ 349
Овочі солоні 30/52
Хліб жит/пшен. 20/30
Компот із фруктового соку 150/362
Білки: 58,4 Жири: 54,8 Вуглеводи: 199,2 Ен.цінність: 1769,3
Понеділок 2
неділя
Макарони відварні з маслом 100/164 Суп гороховий
на к/б
200/81 Сирники зі смет. соусом 90/20/182
Яйце варене
Ікра кабачкова
¼ 45/55 Печеня по-домашньому 160/236 Какао
на молоці
180 /354
Хліб з маслом та сиром 30/5/5 Овочі солоні 30/52
Чай з цукром 180/349 Хліб жит/пшенич. 20/30
Компот з с/фруктів 180/330
Білки:62,3 Жири: 57,56 Вуглеводи: 198,32 Ен.цінність: 1681,3
Вівторок
Каша пшоняна з маслом 90/144 Борщ український на мк/б
зі сметаною
200/10 60 Каша рідка молочна 150/ 150
Капуста тушкована 50/144 Картопляне пюре 120/105 Печиво 15
Омлет 50/173 Риба смажена 60/2 Чай з цукром 180
Хліб з маслом 30/5 Овочі солоні 30/52
Кавовий напій з молоком 180/352 Хліб жит/пшенич. 20/30
Компот фруктового з соку 150/330
Білки: 58,5 Жири: 58,89 Вуглеводи: 200,1 Ен.цінність: 1681,0
Середа
Каша гречана з маслом 90/144 Суп картопляний на к/б 200/ 75 Оладки
з фр.соусом
50/30/371
Риба смажена Огірок солоний 60/195 40 Голубці ліниві в т/смет. соусі 150/20 Кавовий напій 180
Хліб з маслом 30/5 Хліб житній 20
Чай з цукром 180/349 Хліб пшеничний 30
Компот із с/фруктів 180/330
Білки:60,2 Жири: 59,05 Вуглеводи: 200,5 Ен.цінність: 1683,85
Четвер
Картопля відварна з маслом 90/144 Борщ з картоплею (буряковий)
на м-к/б зі сметаною
200/60 Суп молочний з крупою 200/98
Капуста тушкована 70/144 Каша пшенична
з маслом
90/144 Печиво 15
Хліб з маслом та сиром 30/5/5 Оладки з печінки 60/15/ 232 Какао на молоці 180/ 354
Чай з цукром 180/349 Овочі солоні 30/52
Хліб жит/пшенич. 20/30
Кисіль із соку 150/337
Білки:58,9 Жири: 59,62 Вуглеводи: 202,27 Ен.цінність: 1707,1
П’ятниця - рибний день
Запіканка сирно-рисова зі сметан. соусом 120/15/ 188 Суп з крупою
на рибному бульоні
200/76 Крендель в цукрі 50/375
Хліб з маслом 30/5 Картопляне пюре з молоком Овочі 100/105 30/52 Кавовий напій 180/ 352
Какао на молоці 180/354 Тюфтельки рибні
в томатному соусі
50/10/ 211
Хліб жит/пшенич. 20/30
Компот з н/соку 150/362
Білки:60,05 Жири: 59,8 Вуглеводи: 216,2 Ен.цінність: 1653,9
Використовувана література: «Сборник рецептур блюд для питания школьников», Киев « Техніка» 1987

/Files/images/unnamed9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.